Resum quatrimestral: de setembre a desembre de 2022

14/02/2023 Desactivado Por coralvicentripolles

23 i 24 Setembre

Actuació de la Coral Vicent Ripollès i la Coral Ad Libitum en els dos concerts d’intercanvis, en el Centre Cultural «La marina» del Grau de Castelló el dia 23 i el dia 24 en «La Bohemia» en Castelló, dintre de la XIX Campanya d’Intercanvis Musicals, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

OCTUBRE

NOVEMBRE

Aquest es el video que resumeix l’emotiu homenatge al nostre fundador: Joan Ramon Herrero Llidó.
Primer li vam fer l’homenatge a Artana,
després vam participar en la missa col·laborativa el dia del seu 25 aniversari, 13 d’agost, junt a altres cors
i per fi aquest dissabte, 5 de novembre, li feem l’homenatge en Castelló de la Plana. Gaudiu com nosaltres: els coralistes, els ex-coralistes de la coral i als membres d’altres cors junt al públic asistent d’aquesta gravació i sobretot del tercer bis per cantar «La nadala del desert» tantes vegades interpretada, però aquesta vegada de manera més especial.

DESEMBRE

https://www.elperiodicomediterraneo.com/gente-de-castellon/2022/12/01/luto-benicassim-fallece-musico-exalcalde-alejandro-garcia-79386152.html

Començàvem desembre acomiadant-mos d’Alejandro García, gran pianista que ens ha acompanyat al piano moltíssimes vegades durant la trajectòria de la coral. En agost vam gaudir de la seua música, durant l’homenatge a Juan Ramón Herrero i Llidó, el nostra fundador, junt a altres corals de Castelló. Et recordarem!